Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen of heeft u behoefte aan advies?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons deskundige team staat klaar om u te helpen en te voorzien van de informatie die u nodig heeft. Daarom willen we u graag helpen en u het advies geven dat u nodig heeft.

Onze Rioolontstoppen-Rotterdam24.nl biedt verschillende diensten aan op het gebied van ontstoppen in Rotterdam. Of het nu gaat om een verstopte gootsteen, doucheputje of toilet, wij hebben de expertise en het gereedschap om de klus te klaren.  

Als het gaat om spoedeisende situaties, is tijd van cruciaal belang. In ons geval kunnen wij binnen 45 minuten ter plaatse zijn. Dit betekent dat wij razendsnel kunnen reageren op noodgevallen en snel hulp kunnen bieden waar dat nodig is

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom bieden wij met trots garantie op ons werk. Maar niet zomaar garantie, wij bieden maar liefst 3 jaar garantie op ons werk.

Bij ons draait alles om de transparantie. Wij begrijpen dat het weten van de kosten van onze dienstverlening belangrijk is voor onze klanten en daarom geven wij altijd duidelijkheid over onze tarieven.

Wanneer je eenmaal hebt vastgesteld welke dienst(en) je nodig hebt, zullen wij je voorzien van een duidelijk prijsoverzicht. Zo weet je exact wat je kunt verwachten qua kosten en kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wij streven ernaar om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden tegen een eerlijke prijs.

 Met onze certificering kunnen we aan u bewijzen dat we de kennis en expertise hebben om u de beste service te bieden

Daarom stellen wij ons de hoogste standaarden om u te voorzien van de beste dienstverlening die beschikbaar is.

 Geen zorgen, want het is eigenlijk gemakkelijker dan je denkt! Je kunt bijvoorbeeld bellen, een e-mail sturen of zelfs online een afspraak maken.

Als je belt, zorg er dan voor dat je de vereiste informatie bij de hand hebt, zoals je naam, postcode en het doel van de afspraak

Hoe werkt het?

Op Rioolontstoppen-Rotterdam24.nl heb je vandáág een loodgieter geregeld!

Stap 1: Neem contact op met ons team

Door te bellen naar onze klantenservice of via de online chatopties op onze website. We zijn 24/7 beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Stap 2: Plan een afspraak in

U kunt een tijdstip voor afspraak afspreken dat het beste bij uw agenda past. Eén van onze loodgieters zal dan de klus ter plaatse uitvoeren.

Stap 3 Geniet weer van uw sanitair objecten

Na afloop van de service kunt u weer optimaal genieten van uw sanitaire & cv voorzieningen